Tražilica

Završene nagradne igre

Osvojite ulaznice za koncert Nene Belana & Fiumensa!

Neno Belan sa svojim Fiumensima nastupa u Arsenalu 20. ožujka u 22 sata!

Ovoga puta dolazi i sa Mediteranskim orkestrom, proširenim sastavom koji uz njegove Fiumense čine gudački kvartet, udaraljke i mandolina. U ovom sastavu rasprodali su zagrebački Lisinski nekoliko puta, kao i ostale renomirane pozornice širom Hrvatske.

Koncert se sastoji od bogatog opusa Belanovog repertoara, od kultnih Đavola do današnje suradnje sa Fiumensima koja traje plodonosna dva desetljeća. Na krilima fantastičnog mjuzikla Bambina, koji je premijerno izveden u Splitu, Neno, Fiumensi i Mediteranski orkestar donose i u Arsenal dašak Dalmacije 80-ih.

Ulaznice po cijeni od 100 kn mogu se kupiti u Arsenalu radnim danima od ponedjeljka do petka od 9 do 15 h, subotom od 9 h do 12 h, te online preko sustava Eventim.hr.

Ostala prodajna mjesta: hotel Ilirija - Biograd na Moru, City Galleria - Zadar (na automatu za parkirne karte možete kupiti ulaznice za sve koncerte u Arsenalu), na svim Exclusive Change- mjenjačnicama - City Galleria, Tisak media Supernova, Petrol BP i Combo Music Shop.

U suradnji s Arsenalom, 057info vam daruje 2x2 ulaznice za koncert. Sve što vam treba za besplatni ulaz je odgovor na naše jednostavno nagradno pitanje i malo sreće. Dobitnici ulaznice preuzimaju na blagajni Arsenala uz predočenje osobnog dokumenta.

1. Nagrada: 2 ulaznice x 1
2. Nagrada: 2 ulaznice x 1

Nagradna igra traje do: 13.03.2020.
Proglašenje pobjednika: 13.03.2020.

Nagradno pitanje

Iako već godinama živi u Rijeci, pjevač Neno Belan rodom je iz:

Točan odgovor: Splita
Dobitnici:
Antonia Burčul, Zadar Hrvatska
Matea Brajković, Zadar, Hrvatska

Sponzor: