Foto dana

Panda u gradu

Tražilica

Završene nagradne igre

Vodimo vas na koncert Jasne Zlokić u Arsenalu!

Diva dalmatinske pop glazbe - Jasna Zlokić , uveličat će svojim nastupom pozornicu Ilirijinog Arsenala, 7. ožujka s početkom u 21 sat.

Stotine tisuća prodanih ploča i držanje vrhunske kvalitete do današnjeg vremena dokaz su bezvremenske popularnosti Jasne Zlokić. Večer će biti rezervirana za romantične pjesme i bezvremenske hitove poput: „Skitnica", „Ja sam ti jedini drug", „Ne znam koji vjetar puše" i mnoge druge.

Ne propustite koncert povratka u najljepše vrijeme i divna sjećanja koja je najlakše probuditi uz jedinstvenu Jasnu Zlokić!

Ulaznice možete kupiti u Arsenalu po cijenama: 100 kn (parter), 130 kn (VIP standard - uključen barski stol bez stolica od sredine do zida galerije i 160 kn (VIP premium - uključen stol sa stolicama, na galeriji) od ponedjeljka do petka od 9 do 15 i subotom od 9 - 12 sati. Moguća je i kupnja online ili putem prodajnih mjesta:

- hotel Kornati - Biograd na Moru
- City Galeria - Zadar - na automatu za parkirne karte možete kupiti ulaznice za sve koncerte u Arsenalu
- na svim Exclusive Change- mjenjačnicama - City Galleria
- Tisak media Supernova
- Petrol BP
- Combo Music Shop

U suradnji s Arsenalom, 057info vam daruje 2x2 ulaznice za koncert. Sve što vam treba za besplatni ulaz je odgovor na naše jednostavno nagradno pitanje i malo sreće! Dobitnici ulaznice preuzimaju u Arsenalu uoči početka koncerta uz predočenje osobne iskaznice.

1. Nagrada: 2 ulaznice x 1
2. Nagrada: 2 ulaznice x 1

Nagradna igra traje do: 05.03.2020.
Proglašenje pobjednika: 05.03.2020.

Nagradno pitanje

Mjesto rođenja Jasne Zlokić:

Točan odgovor: Vela Luka
Dobitnici:
Tatjana Rogić, Zadar,hrvatska
Eta Dukić, Zadar, Hrvatska

Sponzor: