Foto dana

Ples na zebri

Tražilica

Završene nagradne igre

Vodimo vas na koncert Rite Ore!

Zadar i Dvorana «Krešimir Ćosić» spremni su za koncert svjetski popularne britanske pop zvijezde Rite Ore koja će 30. kolovoza rasplesati fanove na Višnjiku.

Rita Ora vlasnica je svjetski poznatih hitova Let You Love Me, Anywhere, Your Song te brojnih drugih koji će uskoro odzvanjati i u Hrvatskoj, a u svoju turneju povodom promocije albuma Phoenix uz najveće svjetske metropole poput Londona, Pariza, Milana i dr. gdje je redom punila dvorane, uvrstila je i Zadar. Kao predizvođačice nastupit će Franka Batelić i Domenica te svojim hitovima zagrijati publiku za spektakl koji priprema britanska pop zvijezda.

U prodaji su i dalje regularne ulaznice po cijeni od 250 kuna (pristup na parter/stajanje, kao i na tribine/slobodno sjedenje). Moguće ih je kupiti putem www.ticketshop.hr i na njihovim prodajnim mjestima diljem Hrvatske. Ulaznice se mogu kupiti i na blagajni Športskog centra Višnjik, od ponedjeljka do petka od 14 do 20 sati.

Do ulaznica možete doći i odgovorom na naše jednostavno nagradno pitanje. U suradnji s ŠC Višnjik, portal 057info najsretnijim čitateljima poklanja 2x1 ulaznicu za koncert. Dobitnici će biti izvučeni u četvrtak, a nagradu preuzimaju na blagajni ŠC Višnjik na dan koncerta uz predočenje osobnog dokumenta.

1. Nagrada: Ulaznica za koncert Rite Ore x 1
2. Nagrada: Ulaznica za koncert Rite Ore x 1

Nagradna igra traje do: 29.08.2019.
Proglašenje pobjednika: 29.08.2019.

Nagradno pitanje

Tko će zagrijavati publiku za nastup Rite Ore?

Točan odgovor: Franka Batelić i Domenica
Dobitnici:
Slavica Dujela, Zadar
Sana Baraba, Zadar

Sponzor: