Tražilica

Završene nagradne igre

Vodimo vas na Queen real tribute symphony koncert!

Još samo dva dana dijele nas od prvog dana Queenventiona i prvog izdanja festivala Vaicanto, posvećenog liku i djelu Freddia Mercurya i grupe Queen.

Queen real tribute symphony koncert na Forumu, kao centralno događanje Queenventiona, održava se u subotu, 20. srpnja, a ulaznice se još uvijek se mogu kupiti za kategoriju stajanje i VIP. Ulaznice za sjedenje su rasprodane. Interes je izniman, tako da vrijedi ulaznicu osigurati čim prije. Preko 20 najvećih skladbi grupe Queen izvest će najbolji europski Queen tribute bend, u pratnji simfonijskog orkestra i zbora Muzikon, pod vodstvom dirgenta Miloša Jovanovića, na jednoj od ljepših hrvatskih pozornica. Glavni akter ovog glazbenog showa je Ivan Ristanović, vokal koji utjelovljuje lik Freddia Mercurya, čiji glas, ali i stas, uvelike podsjeća na omiljenog nam glazbenika.

U suradnji s organizatorima, portal 057info vam poklanja 1x2 ulaznice za koncert. Sretnog dobitnika izvlačimo u petak, a ulaznice se preuzimaju na ulazu u koncert uz predočenje osobnog dokumenta.

1. Nagrada: 2 ulaznice za Queen real tribute symphony koncert x 1

Nagradna igra traje do: 19.07.2019.
Proglašenje pobjednika: 19.07.2019.

Nagradno pitanje

Kako se zove glavni akter Queen real tribute symphony koncerta?

Točan odgovor: Ivan Ristanović
Dobitnici:
Juraj Paštrović, 23000 Zadar Hrvatska

Sponzor: