Tražilica

Završene nagradne igre

Ulaznice za drugu večer Music & Wine Festivala

Prvi po redu MUSIC & WINE festival održat će se od 28. i 29. ožujka u Ilirijinom Arsenalu u vremenu od 19 do 22 sata. Portal 057info.hr u suradni s organizatorom poklanja vam dvije ulaznice za drugu večer, a u nagradnoj igri sudjeluju svi koji točno odgovore na naše pitanje.

Prve večeri, u četvrtak, 28. ožujka slijedi koncert velike hrvatske glazbene dive Zdenke Kovačiček kojem će prethoditi zagrijavanje uz Martine Thomas i bend Black Coffee.

Drugog dana festivala - u petak 29. ožujka održat će se koncert našeg najpoznatijeg django gitarista Damira Kukuruzovića uz Django group. Do sad je nastupao u Zadru oduševljavajući publiku ne samo svojom iznimnom vještinom sviranja već i humorom. Kukuruzović već dugi niz godina slovi kao jedan od najvjernijih sljedbenika Djanga Reinhardta u Hrvatskoj. Najpoznatiji promotor romskog jazza u Hrvatskoj, Kukuruzovićev quartet, nastupao je na svim bitnijim festivalima u zemlji i inozemstvu promovirajući tradiciju romske glazbe i američkog jazza.

Ulaznice možete kupiti od 11.03. u Arsenalu po cijenama: 60,00 kn - jedan dan festivala; 100,00 kn - oba dana festivala, od pon - pet od 09 - 15h i sub od 09 - 12h, ili putem sustava ticketshop.hr. U cijeni je uključena čaša vina + snack. Za dodatne informacije oko ulaznica obratite se na: [email protected] ili na GSM: 099 210 33 09.

1. Nagrada: 2xulaznica x 1
2. Nagrada: 2xulaznica x 1

Nagradna igra traje do: 28.03.2019.
Proglašenje pobjednika: 28.03.2019.

Nagradno pitanje

U Arsenalu se nekada skladištilo

Točan odgovor: oružje
Dobitnici:
Mihaela Ivičić, Zadar Hrvatska
Branka Viduka, Zadar, Hrvatska

Sponzor: