Tražilica

Završene nagradne igre

Provedite Valentinovo u HNK Zadar

Još niste ništa isplanirali za Valentinovo? U suradnji s HNK Zadar, 057info vam donosi "spas u zadnji čas".

U četvrtak, 14. veljače u 20 sati razveselite dragu osobu s novom hit predstavom Arijane Čuline - VARAŠ GA, NE OSTAVLJAŠ GA. Predstava je premijerno izvedena 27. listopada u Splitu i pobudila je ogroman interes publike.

"Namijenjena je ženama svih generacija, a muškarcima je naprosto obvezna" Arijana Čulina

Uz Arijanu u predstavi igra i Mirella Meić s kojom je već ranije surađivala na projektu francuskih šansona, uz pratnju pijanista Zorana Velića. U ovom cabaretu kroz priču i francusku chansonu pjeva se i govori o ljubavi na duhoviti način kroz kratke biografije šansonjera čije se pjesme izvode: Edith Piaf, Charles Aznavour, Jack Brel, Dalida, Mirei Mathieu...U predstavi je izvedeno 12 najpopularnijih chansona: La vie en rose, Milord, l'hymne d'amour, Je suis malade, Ne me quitte pass itd.

Ulaznice po cijeni od 60,00 kuna možete kupiti na blagajni HNK Zadar od 11-13h / 18-20h, a u prodaji su i putem sustava Croatia Tickets-a http://www.croatia-tickets.com/hr/event/varas-ga-ne-ostavljas-ga-14-02-20-sati-zadar

Do ulaznica možete doći i odgovorom na naše jednostavno nagradno pitanje. U suradnji s HNK Zadar, dijelimo 1x2 ulaznice za predstavu. Dobitnik nagradu preuzima na blagajni HNK uz predočenje osobnog dokumenta.

1. Nagrada: 2 ulaznice za predstavu x 1

Nagradna igra traje do: 14.02.2019.
Proglašenje pobjednika: 14.02.2019.

Nagradno pitanje

Koliko je chansona izvedeno u predstavi?

Točan odgovor: 12
Dobitnici:
Meri Stupin, Zadar, Hrvatska

Sponzor: