Tražilica

Završene nagradne igre

U PK Zadar trenirajte bez plaćanja članarine za mjesec rujan

Ako želite da Vaše dijete nauči pravilno plivati i da usavrši svoja dosadašnja plivačka znanja ili ga želite uključiti u plivanje zbog unapređivanja zdravlja, pravilnog razvoja, otklanjanja eventualnih zdravstvenih problema (nepravilno držanje, pretilost...), onda je ovo nagrada koju trebate.

PLIVAČKI KLUB „ZADAR" ZA POČETAK ŠKOLSKE GODINE NAGRAĐUJE 5 NAJSRETNIJIH SA ČLANARINOM ŠKOLE PLIVANJA DO KRAJA RUJNA.

ŠKOLA PLIVANJA je program namijenjen plivačima koji žele usavršiti svoje plivačko znanje. U plivačkoj školi plivači uz pomoć educiranog kadra uče pravilno disati, plutati, skakati na noge i na glavu i pravilno plivati sve 4 plivačke tehnike (kraul, leđno, prsno, delfin). Treningu u vodi prethodi uvodni dio sata na suhom gdje djeca rade na poboljšanju motoričkih sposobnosti, druže se i igraju.

Prije upisa svako dijete mora proći testiranje (radnim danom u 9:30 i 17:45 na bazenu Višnjik, testiranja vodi Josipa Nekić, prof.). Škola plivanja PK Zadar na bazenu Višnjik započinje 10. rujna, treninzi se održavaju tri puta tjedno u jutarnjem ili popodnevnom terminu. 

Napomena: Za upis u plivačku sportsku školu PK Zadar djevojčice i dječaci trebaju zadovoljiti kriterij znanja plivanja (samostalan skok u duboku vodu i preplivavanje dionice od 25m bilo kojom tehnikom ili načinom).

Jeste li znali da je plivanje bazičan sport i da znanje plivanja spada u osnovna motorička znanja? Program škole plivanja namijenjen je djeci i mladima (plivačima) a bazen Višnjik i stručni kadar PK Zadar pravi su izbor za slobodno vrijeme Vašeg djeteta. Cilj plivačke škole je učenje plivanja kroz sve četiri tehnike, te razvoj različitih tjelesnih sposobnosti kroz igru i zabavu, gdje djeca zadovoljavaju svoje potrebe za kretanjem, igrom, druženjem i željom da nauče nešto novo, uz stručni i pedagoški nadzor profesora tjelesne i zdravstvene kulture. Vaše dijete će napredovati svakim novim treningom a u svojoj grupi steći će prijatelje te istovremeno razvijati timski duh.

Nagrada uključuje: 

• Članarinu za treninge uz trenera (treninzi od 10.09.2018. do 30.09.2018.)
• Treninzi se održavaju 3 puta tjedno

Dobitnici će biti obaviješteni putem e-mail adrese nakon čega se trebaju javiti na sljedeće kontakte:

Prijave i informacije:
Mob: 099/803 8521 - Anja Jelenić, 098/137 4604 - Josipa Nekić, prof.
Mail: [email protected],
www.pkzadar.hr

1. Nagrada: Članarina za školu plivanja x 1
2. Nagrada: Članarina za školu plivanja x 1
3. Nagrada: Članarina za školu plivanja x 1
4. Nagrada: Članarina za školu plivanja x 1
5. Nagrada: Članarina za školu plivanja x 1

Nagradna igra traje do: 03.09.2018.
Proglašenje pobjednika: 03.09.2018.

Nagradno pitanje

Treninzi se održavaju 3 puta tjedno

Točan odgovor: 3 puta tjedno
Dobitnici:
Tatjana Rogic, Zadar Hrvatska
Marija Cvetković, Zadar
Nika Bucic, 23000 Zadar
Dalia Tomičić, Zadar, Rh
Stivena Markulin, Zadar Rh

Sponzor: