Tražilica

Završene nagradne igre

Osvojite ulaznice za koncert Petra Graše!

057info vas vodi na veliki koncert Petra Graše koji će se održati u subotu, 7. travnja u dvorani Krešimira Ćosića, s početkom u 20:30 sati!

Nakon mnogih nezaboravnih trenutaka koje je zajedno sa svojom publikom proživio prošle godine, Petar Grašo s novim hitom Ako te pitaju, koji obara sve rekorde slušanosti, a primio je nagradu i za pjesmu godine, nastavlja koncertnu turneju. Uz aktualan megahit, koji je sa svojim video izdanjem u samo 2 mjeseca premašio 7 milijuna pregleda na YouTubeu, Grašina publika, u sklopu predstojeće turneje u arenama i dvoranama, moći će uživati i uz pjesme Moje zlato, Srce za vodiča, Uvik isti, Volim i postojim, 92, Ko nam brani te u ostalim Grašinim bezvremenskim uspješnicama.

I dok fanovi odbrojavaju dane i sate do glazbenog susreta s jednim od naših najpoznatijih i najcjenjenijih pjevača, sam Petar Grašo otkrio nam je i jednu veliku novost - Graši će se kao poseban gost zadarskog koncerta pridružiti legendarni kompozitor Tonči Huljić! Ulaznice se mogu kupiti u sustavu Ticketshop.hr i prodajnim mjestima Ticketshopa te La Bodega Baru u Zadru.

057info vam poklanja 2x2 ulaznice! Dobitnici ulaznice preuzimaju uz predočenje osobnog dokumenta na dan koncerta, subotu 7. travnja, od 18:30 sati u kućici BLAGAJNA nasuprot ulaza u dvoranu.

1. Nagrada: 2 ulaznice za koncert x 1
2. Nagrada: 2 ulaznice za koncert x 1

Nagradna igra traje do: 06.04.2018.
Proglašenje pobjednika: 06.04.2018.

Nagradno pitanje

Tko će biti poseban gost zadarskog koncerta?

Točan odgovor: Tonči Huljić
Dobitnici:
Marko Burela, Nin
Josip žutelija, Zadar, Hrvatska

Sponzor: