Tražilica

Završene nagradne igre

Gyms4you - osvojite mjesec dana besplatnog treniranja

Nakon blagdana na popisu novogodišnjih odluka nađe se i ona kako će se više brinuti o svom tijelu i zdravlju što uključuje aktivnije rekreiranje i bavljenje sportskim aktivnostima. Iako nikada nije kasno za takvu odluku, činjenica je kako je upravo siječanj idealan mjesec za postavljanje fitness cilja za nadolazeću godinu.

Sada se pripremajte za ljeto! 

„Gyms4you fitness klubovi pružaju mogućnost svojim korisnicima da povećaju kvalitetu života, a  namijenjeni su svima, bez obzira jeste li  već rekreativac, početnik u vježbanju ili pak profesionalni sportaš.

Cilj Gyms4you koncepta je jačanje svijesti o rekreaciji i vježbanju te poticanje održavanja kondicije čime se znatno poboljšava kvaliteta života." - naglasila je Ivana Dović, operativna menadžerica Gyms4you Hrvatska.

Zdrav i aktivan način života pravi je put do željenog izgleda, a dosljednost nas vodi do ostvarivanja svakog pa i postavljenog fitness cilja.  Vrijeme je da stavite naglasak na brigu o vlastitom tijelu i zdravlju, a upravo sada je pravo vrijeme za početak bavljenja rekreacijom.

Ako ste se odlučili za odlazak u teretanu najbolje bi bilo potražiti onu u kojoj ćete imati sve što vam je potrebno kako biste došli do željenog cilja te gdje ćete dobiti kvalitetne i stručne savjete, ali i dodatnu motivaciju za  kontinuirano vježbanje. Gyms4you ima moderan i vrhunski opremljen prostor u potpunosti prilagođen namjeni (od opreme, klimatizacije i funkcionalnosti), kvalitetnu i renomiranu opremu i sprave za vježbanje, iznimno niske cijene s obzirom na mogućnosti i neograničeno vrijeme korištenja. 

Tako ćete za mjesec dana treniranja bez ugovora izdvojiti 300 kuna, a ukoliko se odlučite za opciju ugovora u trajanju od 6 mjeseci 249 kuna i 199 kuna za ugovor na godinu dana. Studenti na ove cijene ostvaruju dodatne popute.

Zadarska Gymy4you teretana nagrađuje jednog sretnika s mjesec dana besplatne članarine. Sve što trebate je točno odgovoriti na nagradno pitanje. Dobitnika objavljujemo danas u 20 sati. Nagrada se preuzima u Gymy4you teretani (City Galleria) uz predočenje osobnog dokumenta. 

Pssst! Ovih dana slušajte 057Radio jer će i tamo biti nagrada, a ukoliko Vas je ovaj članak baš zainteresirao, posjetite Gyms4you i dogovorite besplatni probni trening.

Više informacija potražite na linku.

1. Nagrada: mjesec dana besplatne članarine x 1

Nagradna igra traje do: 11.01.2018.
Proglašenje pobjednika: 11.01.2018.

Nagradno pitanje

Koje je radno vrijeme teretane Gyms4you u City Galleriji?

Točan odgovor: 00:00 - 24:00
Dobitnici:
Anđela Ninčević, 23000 Zadar

Sponzor: