Tražilica

Završene nagradne igre

Vodimo vas na predstavu "Kod Tita u raju"

Predstava "Kod Tita u raju" spada u red najgledanijih komedija u nekoliko posljednjih godina, na prostoru bivše Jugoslavije, a u nedjelju 26. studenog u 20h gostuje u ilirijinom Arsenalu.

Glavni protagonisti predstave Andrija Kovač (Josip Broz Tito), Ranko Goranović (Franjo Tuđman) i Marko Vučković (Slobodan Milošević) pune dvorane u Bosni i Hercegovini, Srbiji, Hrvatskoj, Sloveniji, ali i u Njemačkoj i Austriji.

Zbog velikog interesa publike ovaj fenomenalni trio kreće na regionalnu turneju u sklopu koje će gostovati u čak sedam gradova širom BiH, Hrvatske i Slovenije.

Josip Broz Tito uređuje svoj raj zbog drage mu Jovanke, ali ne zna to raditi i preko Googla traži molere. Jave mu se niko drugi do Slobodan Milošević i Franjo Tuđman. Pokušavaju da uvjere Tita da su oni graditelji, a ne rušitelji. Kroz britku satiru, ovaj komad će vas nasmijati do suza.

Aplauzi publike nakon svake predstave su nam najbolja nagrada, a često nas znaju omesti na sceni i gromoglasnim smjehom - kaže glumac Andrija Kovač.

UIaznice po cijeni od 70 kn možete kupiti preko sustava Croatia Tickets, u agenciji Aquarius u Zadru (radno vrijeme 07.30-20h) i na dan predstave sat vremena prije početka predstave na blagajni Arsenala (broj karata je ograničen).

Osigurajte svoju ulaznicu na vrijeme i budite dio humorističnog spektakla!

057info, u suradnji s Arsenalom, vam poklanja 1x2 ulaznice za predstavu. Dobitnik ulaznice preuzima uz predočenje osobne iskaznice na ulazu u Arsenal uoči početka predstave. 

 

1. Nagrada: 2 ulaznice za predstavu x 1

Nagradna igra traje do: 24.11.2017.
Proglašenje pobjednika: 24.11.2017.

Nagradno pitanje

Tko glumi Tita?

Točan odgovor: Andrija Kovač
Dobitnici:
Vlatka Stagličić, Hrvatska

Sponzor: