Tražilica

Završene nagradne igre

"Dame biraju" u Arsenalu (18h)

Jedna od najgledanijih i najzabavnijih predstava u regiji „Dame biraju", u kojoj petorica mladića pokušavaju postati striperi u noćnom klubu i tako riješe svoje egzistencijalne i druge probleme, prije velike europske turneje gostuje u petak, 17.11. s početkom u 20h u Ilirijinom Arsenalu. Zbog ogromnog interesa zadarskih obožavateljica, otvara se dodatni termin za predstavu Dame biraju u 18h.

Svi koji su propustili nabaviti karte za termin predstave u 20h, sad će imati priliku!

Uz mučno svladavanje plesnih koraka, glavni junaci otvoreno pričaju i o svojim strahovima, problemima sa ženama, traženju i gubitku posla. Na kraju, ovi zgodni i uporni momci skidaju i plesne korake i garderobu, dovodeći atmosferu do usijanja.

Pametan humor, izvanredne plesne točke i sjajna muzika sa obiljem svjetskih hitova, te neobičan striptiz- najkraći opis predstave Dame biraju za koju su karte danima unaprijed rasprodane, gdje god da gostuje. Kakva atmosfera čeka publiku kad Dame biraju provjerite u petak 17.11.u Arsenalu!
Ulaznice za predstavu mogu se kupiti na svim prodajnim mjestima sustava EVENTIM kao i online na www.eventim.hr i www.croatia-tickets.com. Ulaznice su u prodaji i u putničkoj agenciji Aquarius-Zadar od sutra.

057info nagrađuje Vas s 1x2 ulaznice za predstavu s terminom u 18 sati. Dobitnik će ulaznice moći predići uoči početka predstave na ulazu u Arsenal.

1. Nagrada: 2 ulaznice za predstavu "Dame biraju" (18h) x 1

Nagradna igra traje do: 16.11.2017.
Proglašenje pobjednika: 16.11.2017.

Nagradno pitanje

Koliko mladića pokušava postati striperima?

Točan odgovor: 5
Dobitnici:
Bernarda škarica, Zadar Hrvatska

Sponzor: