Foto dana

Jači od korone

Tražilica

Završene nagradne igre

Vodimo Vas na "Bosanac na odmoru" u Arsenalu

Urnebesna komedija „Bosanac na odmoru" u nedjelju, 12.11. s početkom u 20.00 h stiže u Zadar! Na pozornici ilirijinog Arsenala zabavljat će Vas izvrsni sarajevski glumac Rijad Gvozden sa urnebesnom komedijom "Bosanac na odmoru" koja je u 2017. dosegla rekordnu gledanost.

Urnebesna komedija „Bosanac na odmoru" u kojoj izvrsni sarajevski glumac Rijad Gvozden sam igra niz uloga i zasmijava publiku do suza jedan je od najvećih hitova u protekloj godini. Predstava koja je do suza nasmijala brojnu publiku diljem regije na rasprodanim predstavama već 6 puta je rasprodala splitsku Loru a ogroman interes publike dokaz je koliko nam je smijeh potreban u našoj sivoj svakodnevnici.

Smijati se muci u inat popularno je u našem narodu i način kako preživljavamo teške i ponekad nemoguće trenutke. Upravo je to bit ove komedije mentaliteta Bosanac na odmoru. Na beskrajno duhovit način ispričana je priča o odmoru Bosanca koji se kroz prizmu supruga i oca pretvara u svoju suprotnost - umor, znoj i patnju. Komični konflikti supružnika zbog suvišnih krpica, različitih interesa, trošenja novca izaziva salve smijeha kod gledatelja.

Rijad Gvozden postao je miljenik publike jer svako njegovo gostovanje izazove ogroman interes te su predstave rasprodane više dana prije izvedbe.

Zbog ograničenog broja mjesta preporuča se da što prije nabavite svoje ulaznice po 70 kn koje su u prodaji online u sustavu Croatia tickets i na svim prodajnim mjestima sustava Eventim. Također se mogu kupiti i u turističkoj agenciji Aquarius u Zadru.

057info Vam daruje 1x2 ulaznice za predstavu. Dobitnik nagradu preuzima na ulazu u Arsenal uoči početka predstave uz predočenje iskaznice.

 

1. Nagrada: 2 ulaznice x 1

Nagradna igra traje do: 10.11.2017.
Proglašenje pobjednika: 10.11.2017.

Nagradno pitanje

Koliko je puta predstava rasprodala splitsku Loru?

Točan odgovor: 6
Dobitnici:
Mihovil Bilokapić, 23000 Zadar Hrvatska

Sponzor: