Tražilica

Završene nagradne igre

Vodimo vas u Muzej iluzija!

Vodimo vas u Muzej iluzija! Odgovorite na nagradno pitanje i osvojite 1x2 ulaznice za Muzej iluzija. Dobitnik nagradu preuzima u prostorijama Radija 057. 

Muzej Iluzija Zadar u veljači, mjesecu zaljubljenih, svojim sugrađanima poklanja 50% popusta na cijene svih ulaznica. Ovo je prilika da svi Zadrani koji još nisu stigli posjetiti Muzej dođu i zabave se u svijetu iluzija. 

Posjetitelji muzeja moći će hrabro uskočiti u vrtlog iluzija u tunelu Vortex, koji je prvi tunel te vrste u ovom dijelu Europe i ući u sobu ogledala koja izobličuje predmete i osobe koje zrcali, pružajući jedan nov i neobičan pogled na stvarnost. Novost u zadarskom Muzeju iluzija je i soba sa stolicom koja mijenja percepciju veličine pa se tako osoba na stolici čini izuzetno malom s obzirom na druge ljude u prostoriji. Mnoge će u djetinjstvo vratiti ikaleidoskop čije zaigrane uzorke, umjesto šarenih papirića i perli, čine sami posjetitelji.

Pravo bogatstvo eksponata te zabavne i atraktivne varke Muzeja iluzija posjetitelje će naučiti ponešto o vidu, percepciji, ljudskom mozgu i znanosti koja se nalazi iza iluzija, kako bi bolje mogli razumjeti zašto oči vide stvari koje mozak ne razumije.

Brojni će posjetitelji svoje doživljaje u Muzeju moći fotografirati i čak podijeliti na društvenim mrežama. Radno vrijeme muzeja je svaki dan od 10 do 20 sati na adresi Poljana Zemaljskog odbora 2.

Saznajte više na http://zadar.muzejiluzija.com/.

 

1. Nagrada: 1x2 ulaznice za Muzej iluzija x 1

Nagradna igra traje do: 15.02.2017.
Proglašenje pobjednika: 15.02.2017.

Nagradno pitanje

Radno vrijeme muzeja je:

Točan odgovor: svaki dan od 10 do 20 sati
Dobitnici:
Rinalda Lerga, Zadar,hrvatska

Sponzor: