Foto dana

Floyd

Tražilica

Završene nagradne igre

Doček Nove godine u Arsenalu

Vodimo vas na doček Nove godine u Arsenalu! Dijelimo 3 x 2 ulaznice, a sve što trebate napraviti je odgovoriti na naše nagradno pitanje. Dobitnici ulaznice mogu podignuti do petka od 9 do 15 sati u Arsenalu.

Arsenal ove godine postaje mjesto za „SHOW!" te vas čeka odlična zabava u gradu uz najbolji hrvatski bend Showtime, vrhunske gastronomske delicije, bogat zabavni program i prekrasan ambijent.

31. prosinca s početkom u 21 sat u Arsenalu vas čeka fenomenalni doček nove godine. Kroz magičnu novogodišnju čaroliju vode nas Showtime bend uz pratnju legendarnog zadarskog voditelja i Dj-a Elvisa Papića.

Osim zabavljača koji su provjereno najbolji izbor za doček nove godine u Zadru, za vas smo pripremili posebnu kulinarsku priču uz majstora dalmatinske spize - Renata Kraljeva.

Renato će vam pokazati kako tradicionalne, lokalne namirice odjenuti u moderno ruho na licu mjesta. Na planirana 4 integralna stola sa svojim pomoćnicima će raditi sljedove jela počevši od hladnog predjela, toplog predjela, glavnog jela i deserta. Imat ćete priliku pogledati uživo pripremanje i spajanje nespojivog- svinjski kotlet pečen u vakumu, sipu s orzom i mnoge druge, a čekaju vas i četiri vrste deserata u časicama.

Svim Show ženama i Show muškarcima Arsenal na ulazu poklanja posebne večernje dodatke kako bi vaša zabava bila savršena. Bogatstvo je dobiti priliku biti ponešto drugačiji od svakodnevnog ponašanje i ništa ne raditi nego jednostavno svoju energiju uklopiti u zajedničku. Poučeni prošlom odličnom novogodišnjom zabavom i atmosferom dajte si priliku i ove godine izaći iz svakodnevnice, obući svoje show novogodišnje odjelo i dopustiti da „poludite"!

Ženama bi preporučili dolazak u visokim petama a muškarcima cipele s kojima će lako kliziti po plesnom podiju. Jer Showtime će vas svakako izmoriti, ne samo plesom, već i zabavom, interakcijom, a možda i ponekim izlaskom na binu! S njima je sve moguće!

Iznenađenjima u klubu dobrih vibracija nikad dosta! Za vas spremamo posebnu lutriju iznenađenja, u kojem će nekoliko sretnika dobiti po dvije karte za prvi veliki koncert u siječnju.

 

1. Nagrada: 2 ulaznice za doček nove godine u Arsenalu x 1
2. Nagrada: 2 ulaznice za doček nove godine u Arsenalu x 1
3. Nagrada: 2 ulaznice za doček nove godine u Arsenalu x 1

Nagradna igra traje do: 28.12.2016.
Proglašenje pobjednika: 28.12.2016.

Nagradno pitanje

Tko vas zabavlja za doček Nove godine u Arsenalu?

Točan odgovor: Showtime bend
Dobitnici:
Ankica Knezevic, Zadar Hrvaska
Emil ćurković, Zadar, Hrvatska
Ines Jakovčević, 23232 Nin

Sponzor: