Jack White, bivši lider The White Stripesa bit će domaćin nastupu Jerry Lee Lewisa koji će se održati u Nashvilleu 16. travnja u sjedištu Whiteove izdavačke kuće Third Man Records.

Snimka koncerta legendarnog rock'n'roll glazbenika i impresivnog pratećeg benda (u kojem će svirati Steve Cropper, gitarist Booker T & The MGs), Jim Keltner, bubnjar koji je svirao s Bobom Dylanom, Neilom Youngom i mnogim drugima) i Jack Lawrence, basist izvođača kao što su The Raconteurs, Greenhornes, Loretta Lynn i The Dead Weather) izaći će u izdanju Third Man Recordsa nakon nekoliko tjedana.

Posljednje izdanje Jerry Lee Lewisa bio je album dueta iz 2010. godine "Mean Old Man" na kojem je surađivao s imenima kao što su Mick Jagger, Eric Clapton, Solomon Burke i John Fogerty.

Jack White dosad je također surađivao s nizom slavnih glazbenika, i kao glazbenik i kao producent. Radio je primjerice s Jeffom Beckom, Bobom Dylanom i Rolling Stonesima. Lani je producirao album Wande Jackson "The Party Ain't Over." Njegov bend The White Stripes službeno je objavio prekid rada u veljači.