Singl "I Got It" najavljuje izlazak albuma Diversidada koji će svjetlo dana ugledati u veljači 2011. U pjesmi "I Got It" Remi se pojavljuje uz još dvije djevojke - MC Melodee iz Nizozemske i Mariamu iz Njemačke. Remi repa na hrvatskom, ali na nekim drugim pjesmama u koje je uključena na albumu Diversidad izvodi glazbu i na engleskom jeziku.

Ovaj izvanredan singl, baš kao i svih 14 pjesama na albumu, nastalo je zahvaljujući međunarodnoj suradnji kreativnih glazbenika. Naime, Remi, Shot i Frenkie uključeni su u europski glazbeni projekt "Diversidad" u sklopu kojeg su snimili album s još 20 umjetnika iz cijele EU. "Diversidad" je projekt pod patronatom Europske Komisije i European Music Officea, a cilj mu je promovirati glazbenu i kulturološku različitost europskih zemalja.

Oduševljena sam prilikom da Europi predstavim kako se repa u Hrvatskoj i da pokažem da žene mogu itekako razvaliti mikrofon! Melodee i Mariama su dvije fenomenalne, talentirane glazbenice i jako mi je drago što baš nas tri singlom "I Got It" najavljujemo album Diversidada. Spot za pjesmu snimale smo u Parizu, a samu pjesmu, kao i ostatak albuma u Bruxellesu. Pozdrav hrvatskoj Vladi koja već godinama kuca na vrata EU - glazba ih je pretekla! - poručuje Remi!

Singl je već uvršten u playlistu francuskog radija "Generation 88.2" koji je jedan od najjačih radijskih postaja u Francuskoj, a slijedi mu emitiranje u velikom broju europskih zemalja. Također, spot za pjesmu "I Got It" u kojem Remi predstavlja hrvatske snage zavrtjet će se na TV postajama diljem Europe pa tako i na hrvatskim televizijama.

Singl "I Got It" druga je pjesma ovog iznimnog paneuropskog albuma urbane glazbe što predstavlja veliki uspjeh za Hrvatsku koja je uz pomoć Remi iz Elementala dospjela na glazbenu kartu Europe! Više detalja o projektu Diversidad kao i sve njegove protagoniste možete upoznati na web stranici www.diversidad-experience.com