HNK Zadar počeo je upisom pretplate za ovu kazališnu sezonu koja tradicionalno počinje 20. listopada. Otvara je nagrađivana predstava Hotel zagorje GDK Gavvela. Predstava je napravljena prema motivima romana književnice Ivane Bodrožić i autorski je projekt Anice Tomić i Jelene Kovačić. Uz dvije domaće premijere, pretplatnike bi trebao privući program gostovanja na kojem su se ove sezona našla dobra kazališna ostvarenja od Pule, preko Splita do Zagreba i Osijeka.

U ponudi studentske pretplate je promocija albuma Smile kojeg je nedavno preminuli od posljedjica korone jedinstveni  django glazbenik  Damir Kukuruzović uspio završiti. Njegov Django grup će ga odsvirati na zadarskom koncertu.

HNK Zadar nudi  tri vrste pretplata:

PREMIJERNA pretplata ( 6 predstava) - 250,00 kn* /350,00 kn

MOZAIK pretplata ( 7 predstava) - 250,00 kn* / 350,00 kn

STUDENTSKA pretplata ( 4 PREDSTAVE + 1 KONCERT) / 200,00 kn*

 

Upisi pretplate počinju od ponedjeljka. Za dosadašnje pretplatnike rok upisa je do 1. listopada, dok je za nove od 4.  do 14. listoppda.

Upisi za studentsku pretplatu već su počeli 15. rujna a trajat će do 15. listopada.

Studenti koji u tom razdoblju u poslovnicama OTP banka d.d. na području Zadarske županije ugovore paket OTP Indeks na dar dobivaju studentsku pretplatu Hrvatskog narodnog kazališta Zadar te članske iskaznice Gradske knjižnice Zadar i Znanstvene knjižnice Zadar.