Zavičajni muzej Biograd na Moru poziva vas na otvorenje izložbe fotografija Milana Miše Lakića u organizaciji Gradske galerije Biograd i Zavičajnog muzeja Biograd na Moru koje će se održati u petak, 23. listopada s početkom u 19 sati.

Izložbu će uz prisustvo autora prigodno predstaviti Draženko Samardžić (Zavičajni muzej Biograd) i Tonći Jeličić (Gradska galerija Biograd).

Milan Mišo Lakić rođen je 1979. godine u Zadru. Osnovnu i srednju školu završava u Biogradu gdje živi i radi. Ljubav prema fotografiji gaji još od osnovne škole. Aktivno se bavi fotografijom od 2009. godine kada kupuje prvi DSLR aparat. Biogradsku rivu, parapet i plaže smatra svojom učionicom gdje je često provodio vrijeme učeći o fotografiji u praksi i teoriji, promatrajući vrijeme. Konstantnu inspiraciju pronalazi u prirodi. Najviše ga privlači pejzažna, koncertna fotografija i fotografija nekretnina u raznim svjetlosnim prilikama. 

Otvorenje će se obaviti uz pridržavanje svih propisanih mjera Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i uputa Stožera civilne zaštite Grada Biograda na Moru.