Na Silbi će se predstaviti „Book of sea " - knjiga još vruću iz tiska, na kojoj se radilo mjesecima, a u kojoj je na skoro dvjesto stranica sažeto sve ono što se u sklopu platforme SEA Silba Environment Art napravilo u posljednjih desetak godina.

Prezentacija će se održati na Silbi u subotu, 1. kolovoza 2020. ispred škole u 19:30 sati. Ovu dvojezičnu publikaciju uredio je i lektorirao Bojan Krištofić, dizajnirao Nikola Križanac, na engleski preveo Ivan Berecka, a tekstove su pisali autorica projekata Natasha Kadin, vizualni kritičar Boris Greiner i dizajner i pisac Bojan Krištofić. Autori fotografija su: Gildo Bavčević, Marijan Blažina, Natasha Kadin, Ivan Loparić, Tihana Mandušić i Manja Ristić. Publikacija je nastala uz financijsku podršku Zaklade Kultura nova, Ministarstva kulture i Grada Zadra, a na promociji će se moći nabaviti po promotivnoj cijeni od 100 HRK.

Osim publikacije predstavit ćemo i besplatno dijeliti treći broj naših DIY („uradi sam") novina, koje će nam prestaviti urednički trojac Natasha Kadin, Bojan Krištofić i Antonela Marušić.