Zbog izvanrednih okolnosti, predstava Kazališne amaterske udruge AKU Kuntrata „Kod Lepanta, sunce moje" u sklopu projekta „K.IN.O - centar za Kulturu, INovaciju i Obrazovanje" kojeg provodi „Zajednica udruga Centar nezavisne kulture" Zadar, najavljena za 22. srpnja, odgađa do daljnjega.

O novom datumu održavanja predstave javnost će biti obaviještena naknadno.

Projekt „KINO - Centar za Kulturu, lnovaciju i Obrazovanje", s ukupnim proračunom od 2.099,720,06 HRK, sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda, u iznosu od 1.784.762,05 HRK, odnosno 85% bespovratnih sredstava, dok se ostalih 314.958,01 HRK odnosno 15% ukupnih bespovratnih sredstava, osigurava iz Državnog proračuna RH. Prijavljen je na poziv Kultura u centru - potpora razvoju javno - civilnog partnerstava u kulturi, nositelj je Udruga za kulturu i umjetnost "U Pokretu", uz partnerstvo Općine Sv. Filip i Jakov te Zajednice udruga "Centar nezavisne kulture", koja je ujedno i provoditelj projekta. 

Glavni cilj projekta je jačanje kapaciteta članova i zaposlenika OCD-ova i javnog sektora, u svrhu kreiranja zajedničkog modela sudioničkog upravljanja u kulturi i uključivanje gradana u stvaranje većeg broja kulturnih i umjetničkih projekata u lokalnoj zajednici, uz paraleln.0 preobrazbu starog kina u Općini Sv. Filip i Jakov u KINO - Centar za Kulturu, INovaciju i Obrazovanje.