Udruga "Stihovi i Note" danas je službeno objavila da je otkazan koncert duhovne glazbe "Stihovima i Notama slavimo Boga" koji se ove godine trebao održati sredinom srpnja i to u svom sedmom izdanju.

Koncert se održavao svake godine na Narodnom trgu Zadar za vrijeme turističke sezone uz potporu TZ grada Zadra. Kao i svih prethodnih godina koncertom se pokazalo da je moderna kršćanska glazba itekako dobro došla i u gradu Zadru. Posebno je bila zanimljiva posjetiteljima iz inozemstva koji su na koncertu prepoznali poznate kršćanske uspješnice stranih autora.

Organizator udruga "Stihovi i Note" smatra da je moguće održati ovaj koncert jer spada pod kategoriju manjih manifestacija, pristojnu i kulturnu posjećenost gdje je moguće da se posjetitelji pridržavaju socijalne i fizičke distance te ostalih preporuka Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, ali nažalost podršku a i malu financijsku, ove godine nisu uspjeli dobiti od TZ grada Zadra, premda su ga planirali održati isključivo sa našim zadarskim kantautorima duhovne glazbe.

Udruga "Stihovi i Note" dokazala je visoki profesionalni pristup svojim organizacijama a Vesna Benić predsjednica udruge, nada se kako će se dogodine kada se stvore bolje prilike, epidemiološke i financijske, njihova suradnja nastaviti.