Elena Špralja Saldini, kćerka poznatog zadarskog umjetnika Jose Špralje, uspjela je urediti djelo svog oca onako kako je to prvotno zamislila.

Radi se o reljefnoj slici Gospe od zdravlja, postavljenoj unutar fasade kuće iza same crkve. Jedno vrijeme je mjesto bilo prazno jer se obavljala restauracija metalnih vrata. Za novo izdanje mjesta posvete Gospe od zdravlja nakon 20-ak godina zaslužan je mladi majstor, 18-godišnji Domink Gluhak kojeg je Elena Špralja otkrila na preporuku. Za bivšeg učenika Industrijsko-obrtničke škole Vice Vlatkovića, ravnatelj Tihomir Tomčić nam je rekao je Danijel najveće postignuće njihove škole.

Uz taj mali umjetnički spomen, kojem je autor prije tri godine preminuli Joso Špralja, Elena nas je uputila na svoje "zavjetno" mjesto. 

- Dok sam bila mala, uvijek sam tuda prolazila i sebi govorila kako ću ja tu nešto postaviti, ispričala nam je Elena pred staklenim raspelom u niši ruševine nekadašnje kuće ili kapele u Ulici Ivana Tanzlingera Zanottija na Forumu. Točnije na početku Kampo Kaštela, kako Zadrani nazivaju taj izdvojeni dio povijesne jezgre u kojoj raspelo postavljeno 2008. godine. Od Elene doznajemo da je ona među ostalim staklopuhačica, te nas je uputila na noćnu sliku njezinog autorskog djela, raspela na kamenom postolju u tom malom svetištu.

I bila je u pravu. Do izražaja dolaze pozlaćeni ornamenti na okviru, kao i kod uređene rešetke umjetničkog svetišta Gospi od zdravlja.