Udruga za kulturu i umjetnost „U Pokretu" poziva na „4. Druženje u Tinelu", u sklopu projekta „K.IN.O - Centar za Kulturu, INovaciju i Obrazovanje" kojega provodi Zajednica udruga „Centar nezavisne kulture" Zadar.

Druženje će se održati u četvrtak 28. svibnja 2020. godine s početkom u 18.00 sati, u Tinelu Kina Sv. Filip i Jakov, 23207 Sv. Filip i Jakov.
U četvrtoj, od ukupno pet aktivnosti naslova „Druženje u Tinelu", družiti ćemo se uz razne društvene igre, ali ono što je puno važnije, razgovarati o daljnjim aktivnostima koje nas očekuju na projektu KINO - Centar za Kulturu, INovaciju i Obrazovanje.

Projekt „KINO - Centar za Kulturu, INovaciju i Obrazovanje", s ukupnim proračunom od 2.099,720,06 HRK, sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda, u iznosu od 1.784.762,05 HRK, odnosno 85% bespovratnih sredstava, dok se ostalih 314.958,01 HRK odnosno 15% ukupnih bespovratnih sredstava, osigurava iz Državnog proračuna RH. Prijavljen je na poziv Kultura u centru - potpora razvoju javno - civilnog partnerstava u kulturi, nositelj je Udruga za kulturu i umjetnost "U Pokretu", uz partnerstvo Općine Sv. Filip i Jakov i Zajednice udruga "Centar nezavisne kulture", koja je ujedno i provoditelj projekta.
Glavni cilj projekta je jačanje kapaciteta članova i zaposlenika OCD-ova i javnog sektora, u svrhu kreiranja zajedničkog modela sudioničkog upravljanja u kulturi i uključivanje građana u stvaranje većeg broja kulturnih i umjetničkih projekata u lokalnoj zajednici, uz paralelnu preobrazbu starog kina  u Općini Sv. Filip i Jakov u KINO - Centar za Kulturu, INovaciju i Obrazovanje.