Ovog petka u 20 sati na YouTube kanalu HNK Zadar pogledajte uspješnicu Tarzan Rok Vilčnika rokgrea u režiji Matjaža Latina. U predstavi igraju: Alen Liverić, Žana Bumber, Dean Krivačić i Mimi Zadarski.

Scenografiju potpisuje Ljerka Hribar, kostimografiju Marija Šarić Ban, glazbu Ivan Ivić, scenski pokret Lada Petrovski Ternovšek te oblikovanje svjetla Frane Papić.

Što se događa Tarzanu i Jane nakon što su pobijedili sve prepreke na putu svoje ljubavi? Na prvi pogled, sitni nesporazumi i nesuglasice, malo ljubomore i zasićenosti, ali uglavnom vrlo neudobni uvjeti za život u džungli! Kada se u igru umiješa rafinirana i kozmopolitska hijena Mike, igra tek započinje... Ljubavni trokut u dalekoj džungli otvara brojna pitanja iz materijalističkog svijeta u kojem danas živimo.

Predstava Tarzan, višestruko nagrađivanog pisca i dramatičara Rok Vilčnika rokgrea, premijerno je izvedena 5. prosinca 2018. te je odmah izazvala sjajne reakcije publike i medija u Zadru, ali i na gostovanjima u Hrvatskoj i Sloveniji.