Narodna knjižnica Kali ponovno otvara vrata od ponedjeljka, 27. travnja, uz stroge mjere kojih će se pridržavati dok okolnosti ne budu još bolje i sigurnije, kako za korisnike, tako i za djelatnicu.

Knjižnica će biti otvorena od ponedjeljka do petka, od 8 do 14 sati.

Kako bi se izbjegla okupljanja ispred knjižnice, za vraćanje i posudbu knjiga, mole se korisnici da se pridržavaju sljedećih naputaka koji će uvelike pridonijeti smanjivanju gužvi i čekanja:

- preporučuje se da se željeni naslovi posude uz prethodnu najavu mailom [email protected] ili telefonom 023 281- 804 i 098 -185- 6850

- povrat knjiga bit će omogućen uz najstrože mjere opreza: vraćene knjige neće biti odmah dostupne za posudbu. Na posebnom mjestu za odlaganje vraćene knjige odradit će svoju 72-satnu karantenu

- zakasnina se neće naplaćivati sve dok knjižnica ne počne raditi sa svojim uobičajenim redovnim poslovanjem

- godišnje članarine koje su bile aktivne na dan 17. ožujka 2020. godine bit će produžene za 60 dana kako bi se svim članovima nadoknadilo izgubljeno vrijeme.

Zbog vlastitog i zdravlja svih korisnika i njihovih obitelji Narodna knjižnica Kali moli sve korisnikeza razumijevanje, a iznad svega odgovornost.