Danas (24. veljače) u Kino Zonu stižu autori "domaćeg Blade Runnera", Luka Hrgović i Dino Julijus koji su u kućnoj radinosti, koristeći praktično znanje pregršt pročitanih knjiga o efektima, modelarstvu i inim tehnikama te uz financijsku pomoć crowdfunding kampanje, kreirali 25 minutni film na kojem bi im mnoge hollywoodske kolege zavidjele.

U Koncertnoj dvorani Kneževe palače od 20 sati gledat će se "Slice of life" i kratki dokumentarac o snimanju filma iza kojeg slijedi razgovor s autorima filma uz stručno moderiranje Ivie Perinovića, filmskog kritičara i producenta Kino Zone.

Budućnost. Svijet unatoč vrištećim neonskim panelima i letećim automobilima uopće ne djeluje tako svjetlo već tmurno i apokaliptično. Jedan sitni kriminalac i diler (A. Svetić) sanjari o novoj prilici, odlasku s ove umiruće planete na "Nebeske otoke", pravi svemirski raj.

No, da bi uspio ostvariti svoje snove potrebno mu je 100.000 kredita kako bi se ukrcao na brod i konačno krenuo u bolje sutra. Za to mu preostaje tek 12 sati, a kako vrijeme strelovito juri prisiljen je na očajnički potez, no to je tek početak njegovih muka...

Ulaznice po cijeni od 20 kn se mogu kupiti svakog radnog dana od 8 do 14 sti u prostoru Centra nezavisne kulture (preko puta pošte na Relji) te na lokaciji prikazivanja 45 min. prije početka projekcije.