U sklopu projekta „K.IN.O. - Centar za Kulturu, INovaciju i Obrazovanje" pozivaju se svi zainteresirani na "2. Druženje u Tinelu" koje će se održati  u subotu, 14. prosinca  s početkom u 15:30 sati u predvorju Kino dvorane (Ulica Ivana Danila 9). 

U drugoj od ukupno pet aktivnosti naslova „Druženje u Tinelu" izraditi će se plan provedbe umjetničkih i edukativnih radionica u Tinelu uz druženje i izradu božićnih ukrasa.
Aktivnost je besplatna i otvorena za sve dobne skupine. Za sve prisutne osiguran je i catering. Prijave se mogu vršiti na e-mail adresu [email protected] ili broj mobitela 095 379 1234. 

Projekt „KINO - Centar za Kulturu, INovaciju i Obrazovanje", s ukupnim proračunom od 2.099,720,06 zajednHRK, sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda, u iznosu od 1.784.762,05 HRK, odnosno 85% bespovratnih sredstava, dok se ostalih 314.958,01 HRK odnosno 15% ukupnih bespovratnih sredstava, osigurava iz Državnog proračuna RH. Prijavljen je na poziv Kultura u centru - potpora razvoju javno civilnog partnerstava u kulturi, nositelj je Udruga za kulturu i umjetnost "U Pokretu" Lucije Mikas, uz partnerstvo Općine Sv. Filip i Jakov i Zajednice udruga "Centar nezavisne kulture", koja je ujedno i provoditelj projekta.
Glavni cilj projekta je jačanje kapaciteta članova i zaposlenika OCD-ova i javnog sektora, u svrhu kreiranja zajedničkog modela sudioničkog upravljanja u kulturi i uključivanje gradana u stvaranje većeg broja kulturnih i umjetničkih projekata u lokalnoj zajednici, uz paralelnu preobrazbu starog kina u Općini Sv. Filip i Jakov u K.IN.O. - Centar za Kulturu, INovaciju i Obrazovanje.