Tradicionalni božićni gospel koncert HNK Zadar koji će se održati u utorak, 17. prosinca s početkom u 20 sati je rasprodan!

U organizaciji HNK Zadar nastupit će jedan od najboljih američkih gospel zborova South Carolina Mass Choir pod vodstvom Michaela Browna.

Zadarskoj publici priuštit će nezaboravni glazbeni doživljaj, nastup pun energije, optimizma i veselja uz najveće božićne gospel hitove.

South Carolina Mass Choir osnovao je Michael Brown devedesetih godina prošlog stoljeća, a poticaj su mu bili talentirani mladi glazbenici, pjevači neodoljivih glasova koji su imali snažnu potrebu za okupljanjem i izražavanjem svojih osjećaja kroz gospel. U kratkom vremenu Zbor je okupio oko 45 vrhunskih pjevača koji do danas nastupaju u različitim glazbenim formacijama i kombinacijama, ali uvijek pod nazivom South Carolina Mass Choir. Specifičnost ove grupe je spoj modernih i tradicionalnih ritmova uz pratnju ritam sekcije (bas, klavir, bubanj) te na taj način izvode tradicionalne napjeve u R&B aranžmanima koji široku publiku diljem svijeta naprosto obaraju s nogu.