I ove godine Glazbeni je studio Libreto u svojoj vrijednoj, uvijek aktivnoj glazbeno - scenskoj "radionici" pripremio zanimljiv, atraktivan i prepoznatljiv (pred)božićni repertoar te već s velikom radošću rade ono što najviše vole - nastupaju.

Koncertu pod nazivom Čarobni zvuci Božića koji će se održati u subotu, 14. prosinca, u Svečanoj dvorani Sveučilišta u Zadru s početkom u 18:00 sati poklanjaju posebnu pozornost.

Radi se o koncertu humanitarne naravi od kojega se sav iznos od prodanih karata daruje za potrebe Kluba roditelja nedonoščadi Palčići te za kupnju neophodnih medicinskih pomagala (Zavod za neonatologiju, Klinika za ženske bolesti i porode, KBC Zagreb). Karte se po cijeni od 30 kuna mogu kupiti na sam dan Koncerta neposredno pred ulazak u Dvoranu, dok za djecu nije potrebno kupovati karte.

Značajnu ulogu u organizaciji Koncerta svakako ima i Odjel za psihologiju i Sveučilište u Zadru.

- Ovaj će koncert uz očekivanu kvalitetu, raznovrsnost, sjajne interpretacije i zanimljiv, dinamičan repertoar, odzvoniti u onom najljepšem, najplemenitijem duhu i ruhu i to uspomoć odreda odličnih malih i mladih glazbenika, odreda polaznika Glazbenoga studija Libreto. Nastupat će Dječji zbor Libretići, Teen zbor Libreto, pjevači solisti, te klasična gitara. Ne propustite ovu predivnu večer i dodatno je uljepšajte i učinite čarobnom i posebnom upravo svojim dolaskom, pozivaju njihovi mentori Ivana Begović i Dinko Habuš.