U nedjelju, 15. prosinca u kino dvorani Sv. Filip i Jakov održat će se kazališna predstava "Vuka se ne bojim ja" Kazališne družine Pinkleci iz Čakovca. Organizator je Udruga U Pokretu In Flux uz pokroviteljstvo Udruge Napredak i TZO Sv. Filip i Jakov. Ulaz je besplatan!

O predstavi:

Inovativno čitanje dječjeg klasika „Tri praščića" Kazališne družine Pinklec u prvi plan stavlja univerzalne vrijednosti - prijateljstvo, marljivost i zauzimanje za svakog pojedinca, premda on bio i vuk. Inscenaciju Kazališne družine Pinklec „Vuka se ne bojim ja" stoga pratimo iz rakursa Ostarjelog vuka, koji se u svojstvu pripovjedača prisjeća uzbudljivih mladenačkih dana kada mu je glavna preokupacija bila proždrijeti svakog tko mu se nađe na putu. Njegovo pripovijedanje tako postaje okvir za uzbudljivo epiziranje zgoda i nezgoda njegove mladenačke vučje prilike. Dinamično ispreplitanje narativnih i igranih prizora, elementi slapstick komedije, karikaturna gluma i songovi popraćeni svirkom akustične gitare Ostarjelog vuka pripovjedača, sve to doprinosi atraktivnom sadržaju ove kazališne inscenacije čiji jezik je blizak i intrigantan vrtićkom i osnovnoškolskom uzrastu.

 


View on YouTube

U predstavi igraju: Mario Jakšić, Bruno Kontrec, Karolina Horvat, Neven Matoša i Davor Dokleja. Redatelj predstave je Romano Bogdan.