ZADAR- Tri verzije života, prva ovogodišnja produkcija HNK Zadar, bila je sinoć kulturni događaj. Publika se okupila nakon predstave u ugodnoj atmosferi, vrhunac koje je uobičajeno ceremonijal rezanja torte u kojem sudjeluje cijeli tim ove predstave na čelu s gošćom - redateljicom Ninom Kleflin.

Bila je to još jedna premijera zadarskog kazališta koju nije propustio 76. godišnji Dubrovčanin Andrije Seifrieda, likovnjaka koji živi na relaciji Dubrovnik - Zagreb. Seifried je veliki prijatelj Jasne Ančić, zadarske glumice i bivše članice ansambla HNK Zadar koja je u Upravnom vijeću te ustanove. Na premijeru je došao i Srećko Šestan, prvi put u ulozi intendanta splitskog HNK-a.

Premijera je sinoć imala posebno značenje za Ivana Ivića. On je debitirao kao kompozitor glazbe za kazališnu predstavu. U zajedničkom poklonu kreatora predstave, kao autor efektne scenografije premijerno je izašao i John Čolak iz HNK Zadar.

Na premijeri je prvi put bio i zadarski gradonačelnik Branko Dukić sa suprugom, ali se nije zadržao u druženju u kazališnom foajeu.

Atmosferu kazališne večeri u Zadru, prenio je naš fotoreporter Krešimir Sorić: