HNK Zadar ima novu internetsku stranicu koju je izradio zadarski Fer projekt. Od sada se i preko te stranice mogu kupiti ulaznice za predstave iz repertoara zadarskog kazališta kao što se to do sad moglo preko Croati tickets.

Stranica ima nove rubrike, među kojima i virtulnu šetnju kroz kazalište. - Sve se informacije mogu podijeliti putem društvene mreže i emaila, a imamo i svoj "youTube" kanal, predstavila je jučer novine voditeljica marketinga i promocije, Nena Ninčević Mandić. Od danas je kazalište u Điru po Gradu. Do petka imaju akciju za izvedbu Tri verzije života. Tko kupi karte u vremenu od 11 do 13 sati, kada je otvorena blagajna kazališta, dobit će po cijeni od 40 umjesto 60 kuna, najavila je voditeljica marketinga.

Premijera je u četvrtak a dan ranije će biti pretpremijera, ali samo za studente Sveučilišta u Zadru.
- To je naš projekt stvaranja mlade publike. Oni će prvi pogledati Tri verzije života, nako čega će imati priliku razgovarati s redateljicom i glumcima predstave. Interaktivni razgovor moderirat će njihove profesorice Ana Gospić i Mirna Sindičić Sabljo, doznalo se od Nene Ninčević Mandić iz zadarskog kazališta.