U četvrtak, 7. studenoga u HNK Zadar gostuje nova suvremena i urbana predstava "Who the f*ck is Biba?" autora Igora Wedlicha, u režiji Borisa Kovačevića i u produkciji B GLAD Produkcija. U predstavi igraju Slavko Sobin i Petra Kurtela. Početak predstave je u 20 sati.

Je li ovo komična drama? Ili dramatična komedija? Nije bitno jer su Sara i Ante završili kod bračne savjetnice samo dva tjedna nakon svadbe. Imaju problema. Kakvih? Dovoljno velikih da na medeni mjesec na Palma de Mallorcu sigurno neće ići, a u pokušaju reanimiranja svježeg bračnog statusa morat će pretresti vlastitu intimu, "grijehe" svojih kumova, neke bivše ljubavi i prokleto dugu listu uzvanika.

U kojem su to trenutku mladom paru konci iskliznuli iz ruku - pitanje je na koje će poznati glumci Slavko Sobin i Petra Kurtela tražiti odgovore. Hoće li ružičasta biti službena boja vjenčanja, ima li tetka Manda iz Biševa i dalje najbolju travaricu, zašto je na svadbu došla ona štraca Antonija i na koncu, who the f*** is Biba?!

Ulaznice po cijeni od 70,00 kuna u prodaji su online na sustavu www.croatia-tickets.com i od subote, 2. studenog na blagajni HNK Zadar. Radno vrijeme blagajne subotom je od 11 do 13 sati, a  radnim danom od 11 do 13 te od 18 do 20 sati.