Prošlog petka ljubitelji filma su dupkom ispunili prostor Kneževe palače i tražili sjedalicu više sve kako bi prisustvovali projekciji ovogodišnjeg apsolutnog pobjednika Pula film festivala, igrano-dokumentarnog filma Dnevnik Diane Buidisavljević.

Ovaj petak ekipa Kino Zone u 20 sati dovodi izvanredan, višestruko nagrađivani dokumentarac Na vodi proslavljenog redatelja Gorana Devića koji uz priče nekolicine protagonista portretira grad Sisak i život na rijekama na kojima leži. Organizatori kina s veseljem obavještavaju javnost kako će i ovoj projekciji prisustvovati sam autor filma s kojim će nakon same projekcije biti moderiran razgovor. Podsjećamo još jednom kako je ovo jedinstvena prilika za upoznavanje s vrhunskim domaćim ostvarenjima koji u komercijalnim kinima ne dobivaju tretman kakav zaslužuju.

Ulaznice po cijeni od 20 kuna mogu se nabaviti svakim radnim danom od 8 do 16 sati u uredu Centra nezavisne kulture (Zrinsko Frankopanska 3) ili na lokaciji prikazivanja prije početka projekcije. Blagajna na lokaciji se otvara u 19.15 sati.