Ususret novoj sezoni 2019. /2020. u petak, 4. listopada u 20 sati pogledajte predstavu HNK Zadar, LICE autora Aleksandra Galina u režiji Zorana Mužića.

Predstava je premijerno izvedena 16. travnja 2019. uz odlične reakcije publike i medija. „Lice" je priča o čovjeku koji se podvrgava plastičnoj operaciji kako bi se spasio i preživio. Promijenivši lice i svoj kompletan život, on mijenja i ženu. Nakon nekog vremena gorko zažali zbog svojih postupaka i ponovno se za pomoć obraća svojoj kirurginji.

„Lice" je drama o životu suvremenih Rusa i ruskoj stvarnosti. Potreba za promjenom postoji, ali kakvom? Uz koju cijenu i pod čijom maskom? Neka nova lica i nečije nove kopije nastaju kao posljedica problema s kojima se postojeće društvo ne može nositi. Šaroliko društvo sastavljeno od tajkuna, intelektualaca, elite... Rezultat je gubitak identiteta.

Ulaznice su u prodaji od utorka, 1. listopada na blagajni HNK Zadar ( 11-13h, 18-20h ) i na www.croatia-tickets.com po promotivnoj cijeni od 40,00 kuna.


View on YouTube

HNK Zadar

Aleksandar Galin /LICE

redatelj / Zoran Mužić

prijevod: Marta Schwaiger

scenografija / John Čolak

kostimografija / Marija Šarić Ban

asistent scenografije / Mia Martinović

Uloge:

Alen Liverić BRAGIN

Jasna Ančić SOLOVJOVA

Davor Jureško DRANKOV

Žana Bumber OLGA

Glazbenici:

Domagoj Bašić - violina

Dražen Habuš - harmonika

Majstor svjetla: Branislav Zafranović

Inspicijent: Mimi Zadarski

Fotograf predstave: Željko Karavida