Udruga za kulturu i umjetnost „U Pokretu" poziva vas na aktivnost u sklopu projekta „KINO - Centar za Kulturu, INovadju i Obrazovanje" kojeg provodi Zajednica udruga „Centar nezavisne kulture" Zadar pod nazivom "1. Druženje u Tinelu".  Druženje će se održati 7. rujna godine s početkom u 18.00 sati u predvorju Kino dvorane u Sv. Filipu i Jakovu, na adresi Ulica Ivana Danila 9. 

U prvoj, od ukupno pet aktivnosti naslova „Druženje u Tinelu" osmisliti i planirati će se radionica kroz koju će se izrađivati namještaj i zasaditi vrt u dvorištu kina. Također će se prikupljati prijedloge za ostale edukativne radionice, koje će se održati u sklopu projekta. 

Aktivnost je besplatna i otvorena za sve dobne skupine. Za sve prisutne osiguran je i catering. Prijave se vrše na e-mail adresu kino.filipjakov@gmail.com ili broj mobitela 095 379 1234. 

Projekt „KINO - Centar za Kulturu, INovaciju ii Obrazovanje", s ukupnim proračunom od 2.099,720,06 kuna, sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda, u iznosu od 1.784.762,05 kuna, odnosno 85% bespovratnih sredstava, dok se ostalih 314.958,01 kuna odnosno 15% ukupnih bespovratnih sredstava, osigurava iz Državnog proračuna RH.

Prijavljen je na poziv Kultura u centru - potpora razvoju javno civilnog partnerstava u kulturi, nositelj je Udruga za kulturu i umjetnost "U Pokretu" Lucije Mikas, uz partnerstvo Općine Sv. Filip i Jakov i Zajednice udruga "Centar nezavisne kulture", koja je ujedno i provoditelj projekta. Glavni cilj projekta je jačanje kapaciteta članova i zaposlenika OCD-ova i javnog sektora, u svrhu kreiranja zajedničkog modela sudioničkog upravljanja u kulturi i uključivanje gradana u stvaranje većeg broja kulturnih i umjetničkih projekata u lokalnoj zajednici, uz paralelnu preobrazbu starog kina u Općini Sv. Filip i Jakov u K.IN.O. - Centar za Kulturu, INovaciju i Obrazovanje.