Turistička zajednica grada Biograda na Moru u sklopu programa Biograd Summer 2019 na Narodnom trgu organizira kazališne predstave za djecu i odrasle objedinjene pod nazivom Kazalište pod zvijezdama.

Sigurno je da su ovo ljeto sve predstave koje su se odigrale na trgu u centru grada privukle mnoštvo posjetitelja pa trg nikad nije bio puniji, ističu iz TZ-a.

Nakon niza zanimljivih predstava koje su se kroz mjesec srpanj i kolovoz odigrale na ljetnoj pozornici sinoć je svoju izvedbu imala hit komedija `Who the f**k is Biba?` u kojoj glupe trenutno jedan od najpopularnijih hrvatskih glumaca Slavko Sobin i Petra Kurtela. Sat vremena čistog užitka gdje su glumci ove predstave utjelovili Saru i Antu koji su završili kod bračne savjetnice samo dva tjedna nakon svadbe.

Nakon predstave uslijedilo je fotografiranje sa Petrom i Slavkom i neizbježni selfiji. I sami glumci bili su puni pozitivne energije i prezadovoljni odigranom predstavom te su komentirali kako su uživali zajedno sa publikom i da se jedva čekaju vratiti u Biograd.