I ove godine na Narodnom trgu održat će se tradicionalni šesti koncert moderne kršćanske glazbe "Stihovima i notama slavimo Boga". Koncert je zakazan za četvrtak, 18. srpnja s početkom programa u 21 sat.

- Kao i svih proteklih godina, vjerujemo da će i ove godine koncert biti jedno pravo ljetno glazbeno osvježenje na kojem će posjetitelji moći uživati u poznatim kršćanskim uspješnicama domaćih i stranih autora i u autorskom repertoaru koji su pripremili ovogodišnji izvođači grupa mladih VIS David iz Knina i zadarska kantautorica Tea Vidaić, istaknuli su organizatori.

VIS David band je mladih iz Knina koji svira isključivo duhovnu kršćansku glazbu a sudjelovali su na niz koncerata i festivalima suvremene kršćanske glazbe u Hrvatskoj te na nekoliko izvan Hrvatske.

Članovi benda su Darijo Galić vokal, Tomislav Maričić gitara, Andrej Sučić gitara i vokal, Andrea Bašić klavijatura i vokal i Ana Slugan klavijatura. Aktivno sudjeluju u organizaciji "Salve Regina" dani hvale i slave Božje koji se održavaju u Kninu svakog zadnjeg vikenda u srpnju. Organiziraju i Božićni koncert u Kninu zajedno sa svojim župnikom. Aktivno rade i na svojim autorskim pjesmama i obradama stranih kršćanskih pjesama.

Tea Vidaić zadarska je kantautorica poznata široj javnosti svojim nastupima na festivalima zabavne i mediteranske glazbe kao i na koncertima i festivalima moderne kršćanske glazbe. Dobitnica je različitih nagrada za svoje autorske pjesme, a nedavno je u Koncertnoj dvorani Kneževe palače u Zadru održala promociju svog autorskog albuma „Čudesni Bog".

Organizator koncerta je udruga "Stihovi i Note", moderator Vesna Benić, a pokrovitelj TZ grada Zadra.