Na 25. Zadarskom kazališnom ljetu sutra, 2. srpnja u 21:30 sati pogledajte hit predstavu HNK Zadar, TARZAN višestruko nagrađivanog slovenskog pisca i dramatičara Roka Vilčnika u režiji Matjaža Latina.

Igraju Alen Liverić, Žana Bumber i Dean Krivačić, a predstava je premijerno izvedena u prosincu 2018. godine u HNK Zadar uz odlične reakcije domaće i strane publike te medija.

Ulaznice su u prodaji na blagajni HNK Zadar od 11 do 13 sati, na sustavu www.croatia-tickets.com i sat vremena prije početka predstave na blagajni HNK Zadar. Cijena ulaznice iznosi 50,00 kuna.

[ Rok Vilčnik rokgre, TARZAN ]
režija: Matjaž Latin

scenografija: Ljerka Hribar
kostimografija: Marija Šarić Ban
glazba: Ivan Ivić
scenski pokret: Lada Petrovski Ternovšek
oblikovanje svjetla: Frane Papić

ULOGE:
TARZAN: Alen Liverić
JANE: Žana Bumber
HIJENA MIKE: Dean Krivačić
I
IMPRESARIO: Mimi Zadarski

inspicijent: Mimi Zadarski
izrada kostima: Vernarda Stipaničev
fotograf predstave: Željko Karavida K&K

Što se događa Tarzanu i Jane nakon što su pobijedili sve prepreke na putu svoje ljubavi? Na prvi pogled, sitni nesporazumi i nesuglasice, malo ljubomore i zasićenosti, ali uglavnom vrlo neudobni uvjeti za život u džungli! Kada se u igru umiješa rafinirana i kozmopolitska hijena Mike, igra tek započinje... Ljubavni trokut u dalekoj džungli otvara brojna pitanja iz materijalističkog svijeta u kojem danas živimo.

Ulaznice su u prodaji od petka 18.1. na blagajni HNK Zadar ( 11-13h, 18-20h). Cijena ulaznice u slobodnoj prodaji iznosi 40,00 kuna.