Predstava „Brodolomke" Kazališta Moruzgva i Ludens Teatra otvara jubilarno 25. Zadarsko kazališno ljeto u petak, 28. lipnja u Kazalištu lutaka Zadar s početkom u 21 sat.

Ulaznice su u prodaji na sustavu Croatia Ticketsa, a od ponedjeljka, 24. lipnja na blagajni HNK od 11 do 13 sati te sat vremena prije početka predstave na blagajni Kazališta lutaka Zadar.

Osigurajte na vrijeme svoje mjesto u gledalištu kako zbog velikog interesa ne biste propustili ovu odličnu predstavu u kojoj igraju Daria Lorenci Flatz, Sanja Milardović, Ecija Ojdanić (Barbara Nola ), Anita Matić i Luka Petrušić. Četiri vrsne glumice i jedan glumac, kroz situacije pune gorkoga humora, glazbe i plesnih brojeva, vode publiku na putovanje od naizgled nespojivih kombinacija do priče o prihvaćanju, razumijevanju, prijateljstvu i oprostu.

Nevjerojatne transformacije, glumačko autorstvo i vještina, ples i pjesma, duhovitost i neposrednost, jednostavnost i kompleksnost svakog ponaosob, najbolji su primjeri vrhunske izvedbene umjetnosti, u koju se gledatelj jednostavno mora zaljubiti."