Glazbeni studio Libreto u utorak, 18. lipnja održao je veliki koncert "Znam da mogu sve" kojim su zaokružili ovu školsku godinu!

"Znam da mogu sve" je u potpunosti opravdao svoj naziv cjelovečernje produkcije. Svi su polaznici Libreta dokazali koliko su napredovali u protekloj školskoj godini - imali su sjajne nastupe i vidjelo se koliko uživaju u svakoj pojedinoj izvedbi i koliko vole to čime se bave.

Koncert je otvorio gost - slijepi dječak Viktor božanstvenoga talenta, odnosno vokala. Zatim su na pozornicu kročili mlađi Libretići koji su se iznenađujuće dobro snašli u intonacijski i ritamski vrlo točnoj, konciznoj i preciznoj izvedbi određenih izabranih skladbi koju su dodatno upotpunili samostalno izrađeni scenski rekviziti za koje je zaslužna Ivana Dokoza.

Starija skupina djevojčica iz Zbora oduševila je svojim dijelom nastupa uz akustičnu gitaru, i ovim nastupom opravdavajući činjenicu da se za njih s razlogom spremaju sve teži i zahtjevniji projekti. U skupnom su dijelu nastupa cijelu dvoranu doslovno podigli na noge svojim poznatim, autorskim hitovima.

Pjevači solisti: Vita Zorica, Manuela Masar, Duje Čikarela, Katarina Mikulec, Antea Jakešević, Natali Kraljić, Ena Nimčević, Andrea Justinić, Hana Grubić i Franciska Ružić su odabrali pjesme koje odgovaraju njihovoj osobnosti, stilu, senzibilitetu, kao i glasovnim mogućnostima.

Klasičnim je skladbama na gitari večer dodatno upotpunila i obogatila Donata Zelić. Poseban su "začin" ovoj cjelovečernjoj produkciji dali KUD Baul iz Petrčana (trenutno pod ravnanjem Dinka Habuša). Pobravši simpatije gledatelja, tu su bili i odlično uvježbani plesači iz prijateljske udruge IN FLUX.

Mate Petričević je bio "majstor od tona", dok je Frane Papić donio odlična svjetlosna rješenja. Mentori svih točaka su Ivana Begović Habuš i Dinko Habuš, a Pokrovitelj je Zadarska županija.