U subotu, 25. svibnja u Koncertnoj dvorani braće Bersa - Kneževa palača s početkom u 13 sati održat će se prva ovogodišnja radionica dobrog zvuka. Nakon toga, očekuju nas još dvije radionice, 1. i 8. lipnja s početkom u 10 sati, sve pod vodstvom dipl. ing. Saše Miočića.

Radionica dobrog zvuka - od mikrofona do uha nastala je prošle godine na inicijativu Koncertnog ureda Zadar u sklopu ciklusa Mladi u Kneževoj. U adekvatnom prostoru s bogatom tonskom opremom osiguranom kroz opsežni projekt obnove Kneževe palače, uz stručno vodstvo predavača dipl. ing. Saše Miočića, želja organizatora bila je da učenicima ponudi teoretsku i praktičnu nastavu s područja zvuka te da ova aktivnost posluži kao novo iskustvo ili pak dodatni impuls za daljnji rad onima koji se intenzivnije žele baviti tim područjem. 

Aktivne radionice s mladima aktivnosti su koje je s ulaskom u prostor Kneževe palače Koncertni ured Zadar uvrstio u svoj redovni program. Ove godine očekuju vas tri radionice, a svi zainteresirani mogu se prijaviti na: [email protected]