„U potrazi za slikom" - naziv je prve samostalne izložbe mladog zadarskog umjetnika Dina Colića čije će otvorenje biti u ponedjeljak, 18. veljače u 18 sati u Gradskoj knjižnici Zadar.

Ovaj akademski grafirač predstavlja se svojim autorskim djelima kojima nas, kako kaže, poziva da istražimo i pronađemo zanimljive prikaze stvaranja prirode.

Dino Colić rođen je 1992. godine u Zadru. Godine 2011. završio je Školu primijenjene umjetnosti i dizajna u Zadru, smjer grafički dizajn. Daljnje obrazovanje nastavio je na Akademiji likovne umjetnosti na Sveučilištu u Mostaru u Širokom Brijegu u klasi profesora Igora Dragičevića gdje je 2016. stekao titulu magistra grafike i profesora likovne. 

Do sad je sudjelovao na nekoliko grupnih izložbi kao i na dvije međunarodne kolonije, u Solinu i Bosanskoj Krupi. Sudjelovao je i na natječaju „Djeca i obrazovanje". Njegova djela objavljena su u online Magazinu za književnost i umjetnost NEMA.

„Dino Colić, mladi akademski grafičar ovom izložbom svojih crteža, grafika i slika predstavlja se svom gradu kao autor fantazmagoričnih krajolika u potrazi za vlastitim identitetom", stoji u katalogu izložbe, a da je uistinu tako moći će se uvjeriti i naši sugrađani tijekom izložbe koja ostaje otvorena do 2. ožujka.