Stiže nam glazba koja diže sa sjedala! Naš najvažniji latin-jazz sastav, Cubismo, višestruko je nagrađivan strukovnim nagradama Porin i Status. Njegovi članovi redom su vrsni instrumentalisti i poznavatelji afro-kubanske glazbe, ali i jazza, pa je sasvim logično da svoju dvadesetu obljetnicu rada bilježe suradnjom s Jazz orkestrom Hrvatske radiotelevizije, orkestrom koji se ponosi kontinuiranim radom duljim od sedam desetljeća! Popularni hitovi Cubisma, poput Ay mi Cuba, Tempera, Na na na, Bailando cha-cha-cha, oplemenjeni jazz-aranžmanima uz dobro poznati glas Ricarda Luquea i pod ravnanjem Mirona Hausera, jamče rasplesanu publiku!

Koncert Jazz orkestra Hrvatske radiotelevizije i grupe Cubismo pod nazivom Viva Cubismo! održat će se u utorak, 12. veljače u HNK Zadar s početkom u 20 sati.

Nakon koncerta ne ide se kući! Salsa after party počinje u 22 sata u Koncertnoj dvorani braće Bersa u Kneževoj palači. U karnevalskom ozračju slavi se drugi rođendan Kneževe palače, a birat će se i nagrade za najbolju masku!

Cijene ulaznica za Viva Cubismo! su 70 i 60 kn. Prodaja ulaznica počinje od petka, 8. veljače na blagajni HNK, radnim danima od 11 do 13 i 18 do 20 sati, te subotom od 11 do 13 sati. Nedjeljom Info pult ne radi.

Ulaznice će se moći kupiti i ispred koncertnog prostora sat vremena prije početka koncerta.