U mjesecu ljubavi posjetitelje HNK Zadar očekuje bogat i raznovrsan program. On počinje u četvrtak , 14. veljače na samo Valentinovo s novim hitom Arijane Čuline - Chanson-cabaret -  Varaš ga, ne ostavljaš ga.

U ponedjeljak, 18. veljače u 20 sati u HNK Zadar gostuje Kazalište Planet Art s hit komedijom o poslovnom svijetu, "Velika zvjerka" autora Roger Rueffa u režiji Slavice Knežević. Sve što ste oduvijek trebali znati o biznisu, a nisu vas naučili otkrit će vam izvrstan glumački trojac: Marko Torjanac, Luka Dragić i Slavko Juraga. Predstava je u dramskoj pretplati i slobodnoj prodaji.

Za sve koji su propustili novu hit predstavu HNK Zadar, "Tarzan", u režiji Matjaža Latina pogledajte izvedbu u srijedu, 20. veljače s početkom u 20 sati.

U ponedjeljak, 25. veljače s početkom u 20 sati u HNK Zadar gostuje nagrađena predstava Zagrebačkog gradskog kazališta komedija, "Opet on" Timur Vemesa u režiji Marka Jurage s Draženom Čučekom u glavnoj ulozi. Predstava je u dramskoj pretplati i slobodnoj prodaji.

Predstava "Snajper" autora Damira Karakaša, nastala u koprodukciji Drame plus i HNK Zadar te u režiji Vinka Radovčiča na programu je u petak, 28. veljače u 20 sati. Premijerno je izvedena na 24. Zadarskom kazališnom ljetu 2018. uz odlične reakcije publike i medija. Predstava je u studentskoj pretplati i u slobodnoj prodaji.

U srijedu, 6. veljače predstava HNK Zadar, „Balon" Mate Matišića u režiji Zorana Mužića gostuje u Ink- Gradsko kazalište Pula, a 15. veljače predstava HNK Zadar, „Tarzan" gostuje na 15. Virovitčkom kazališnim susretu- VIRKAS!