Dragon teatra pohvalio se sa svojom ljetnom sezonom gostovanja.

 Ljetna gostovanja započela su igranjem „Snježne kraljice" na festivalu KvartArt u Zadru u lipnju. Nastavila su se u Mandrama na otoku Pagu  početkom srpnja igranjem iste predstave. Uslijedilo je igranje „Crvenkapice" u Mandrama, te igranje predstave „U Zemlji čudesa" na uličnom festivalu KalelargArt  krajem srpnja te početkom kolovoza u Kolanjskom Gajcu.

Predstava polaznika kazališne škole Dragon teatra za mlade i odrasle „Put u Damask" odigrana je na Silbi 5. kolovoza.

Novi ritam Osmih Ljetnih gostovanja Dragon teatra zadala je pet dana poslije   praizvedbom predstave za djecu „Kineska knjiga čuda" prema djelu Normana Hinsdalea Pitmana, na otoku Istu

U predstavi igraju: Mirta Juran, Jelena Maurin i Antonia Gagić. Dramatizaciju, režiju i produkciju potpisuje intendantica Dragon teatra Maja Šimić, a izradu i idejno oblikovanje lutaka Tončica Knez i Lorna Kalazić.

Nakon premijernog igranja uslijedile su izvedbe na Molatu i Velom Ižu, a pred Dragonom su igranja u Božavi, 20.08. na Salima i 21.08. u sklopu Stanarske fešte u Zadru.

Ljetna gostovanja Dragon teatra podržalo je Ministarstvo kulture Republike Hrvatske,Turistička zajednica općine Kolan, mjesta Božava , Dugog otoka i Silbe, Zadarska županija, KUD Sloga s Velog Iža , KvartArt festival i festival KalelargArt.