u ponedjeljak, 9. srpnja na 24. Zadarskom kazališnom ljetu slijedi hit komedija Tetar Gavran - Sve o ženama.

Režiju potpisuje Mladena Gavran koja je 2000. godine glumila u praizvedbi ovoga teksta u zagrebačkom Epilog Teatru. Igraju: Lana Gojak, Kristina Krepela, Mirela Videk Hranjec , Katarina Arbanas
Početak predstave je u 21:30 sati u lapidariju Narodnog muzeja.

Komedija Mire Gavrana "Sve o ženama" njegov je najizvođeniji kazališni tekst, premijerno igran diljem svijeta, od Buenos Airesa, Rio de Janeira, Los Angelesa i New Yorka, pa sve do Pariza, Praga, Bratislave, Moskve, Mumbaia, Varšave, Krakova, Ljubljane, Sarajeva, Mostara, Klaipede, Trnave, Prištine, Novosibirska, Bangalorea...Nakon pedeset premijera i tri tisuće repriza , koje su imale više od sedamsto tisuća gledatelja, ova komedija ponovno se igra u Hrvatskoj.

Provjerite što je to toliko neodoljivo u predstavi o suvremenim ženama, u kojoj se humor i emocije na neobičan način isprepleću kroz pet različitih priča, uz pomoć atraktivnih glumačkih transformacija vodeći vas prema neodoljivoj kazališnoj čaroliji. Pred vama su sjajne glumice u dinamičnoj, zabavnoj i dirljivoj priči koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Ulaznice su u prodaji na blagajni HNK Zadar ( 11-13h, 19-21h, subotom : 11-13h) te pola sata prije početka predstave na mjestu održavanja programa. Cijena ulaznice iznosi 60,00 kuna.