U ponedjeljak, 4. lipnja u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zadru s početkom u 19 sati, Zadarski plesni ansambl izvest će završnu produkciju pod nazivom "Večeras plešemo"

U predstavi sudjeluje Plesni studio Zadarskog plesnog ansambla, tj. djeca predškolskog uzrasta s ljetnim i morskim temama njihovih plesnih točaka, dok su se nešto stariji školarci vezali uz popularnu glazbu 80-ih godina prošlog stoljeća. Voditeljice i koreografkinje su Lara Stanin i Martina Ružić.

Zadarski plesni ansambl koristi glazbu grupe Haustor iz vremena Novog vala, kraja 70-ih i početka 80-ih kada su zajedno s drugim hrvatskim bendovima obilježili najzanimljiviju glazbenu scenu ikad u povijesti Hrvatske. Koreografiju su osmislile voditeljice Natali Perić i Patricia Gospić.

Gosti programa su Odsjek za klasični balet Glazbene škole Blagoje Bersa i njihov nastavnik Sanja Petrovski, te Udruga za scensku umjetnost Circo Art koji će pokazati atraktivne cirkuske vještine polaznika koje je iskreirala Xiomara Ruiz Ratković. Voditelj programa je Vinko Radovčić.