Udruga Igrajmo se  gostovala je s predstavom Oblaci na međunarodnom festivalu klasičnog kazališta u Padovi kao jedini hrvatski predstavnici, a kratak osvrt dala je Lucija Dovranić:

Prije nekoliko mjeseci pozvani smo na 23. RASSEGNA INTERNAZIONALE TEATRO CLASSICO ANTICO „CITTA DI PADOVA", međunarodni festival klasičnog kazališta koji se već 23 godine održava u Padovi. Poziv smo dobili od Grada Padove povodom 15. obljetnice Kazališne udruge Igrajmo se Zadar i gostovanje smo pripremili u suradnji s Upravnim odjelom za međunarodnu suradnju Grada Zadra.
Festival se održava od 21. do 28. svibnja 2018. godine, a naša predstava Oblaci (Aristofanova komedija) je na rasporedu u nedjelju, 27. svibnja u 18:30.

U predstavi glumi 18 mladih zadarskih glumaca (svi polaznici Igrajmo se), a kreativni tim čine Lucija Dovranić (dramaturgija i režija), Tajana Cvjetković (koreografija), Anita Goreta (kostimografija), Dragan Sinovčić (scenografija) i Ivo Dorkin (maske).
Predstava je nastala u produkciji kazališne udruge Igrajmo se, pod vodstvom Matije Šango Šimurina.
Ovim gostovanjem otvaramo svečanu proslavu 15. obljetnice Igrajmo se, a povodom toga smo i u završnim pripremama za NOBI FEST, koji se održava 8. i 9. lipnja u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zadru. U petak, 8. lipnja na rasporedu su predstave: Naopake bajke u 18h (redateljica Matija Šango Šimurina), Mali princ u 19h (redateljica Lucija Dovranić) i Oblaci u 21h(redateljica Lucija Dovranić). U subotu, 9. lipnja imamo svečanu dodjelu glumačkih nagrada NOBI i diploma našim polaznicima, kao i prigodni program s gostima u čast 15. obljetnice Udruge.