Kazališna udruga "Igrajmo se" na poziv grada Padove odlaze na 23. Rassegna internazionale teatro classico antico „Citta di Padova", međunarodni festival klasičnog kazališta koji se već 23 godine održava u tom talijanskom gradu. Festival se održava od 21. do 28. svibnja 2018. godine, a predstava Oblaci (Aristofanova komedija) je na rasporedu u nedjelju, 27. svibnja u 18:30.

U predstavi glumi 18 mladih zadarskih glumaca (svi polaznici Igrajmo se), a kreativni tim čine Lucija Dovranić (dramaturgija i režija), Tajana Cvjetković (koreografija), Anita Goreta (kostimografija), Dragan Sinovčić (scenografija) i Ivo Dorkin (maske). Predstava je nastala u produkciji kazališne udruge Igrajmo se, pod vodstvom Matije Šango Šimurina.

Ovim gostovanjem otvaramo svečanu proslavu 15. obljetnice Igrajmo se, a povodom toga smo i u završnim pripremama za NOBI FEST, koji se održava 8. i 9. lipnja u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zadru, izvijestili su iz udruge.

U petak, 8. lipnja na rasporedu su predstave: Naopake bajke u 18h (redateljica Matija Šango Šimurina), Mali princ u 19h (redateljica Lucija Dovranić) i Oblaci u 21h (redateljica Lucija Dovranić). U subotu, 9. lipnja je svečana dodjela glumačkih nagrada NOBI i diploma polaznicima, kao i prigodni program s gostima u čast 15. obljetnice Udruge.